- 28 Ιουνίου 2012  : Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε το Κ.Ψ.Υ. και η Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου με θεμα "Ψυχικές διαταραχές κατα την Λοχεία. Πρόληψη και Θεραπεία"

-16 Σεπτεμβρίου 2011: Πραγματοποιήθηκε εκδήλωση αφιερωμένη στην Ψυχική Υγεία με τίτλο "Συμμετέχουμε -Συνδημιουργούμε -Συνυπάρχουμε" στην πλάζ του Ε.Ο.Τ,στον Άγιο Νικόλαο, στα πλαίσια των εκδηλώσεων Μιραμβέλλο 2011. Συνδιοργανωτές ήταν τα Κέντρα Νεάπολης και Ιεράπετρας της Α.Μ.Κ.Ε. ΑΠΟΣΤΟΛΗ, το οικοτροφείο "Αρετούσα" της Α.Μ.Κ.Ε. ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ και το Κέντρο Ψυχικής Υγείας  του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου.

-6 Απριλίου 2011 : Συμμετοχή με δημιουργίες εξυπηρετούμενων του Κ.Ψ.Υ. Αγίου Νικολάου στην έκθεση, που διοργάνωσε η Κινητή Μονάδα Λασιθίου με τίτλο "Τέχνη και Έκφραση Ψυχής".

-9 Μαρτίου 2011:Πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση με θέμα "Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση.Εφαρμογή και Προβλήματα" στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Σητείας, με εισηγητή τον κο Φαζάκη Εμμανουήλ, Ψυχίατρο, Διευθυντή του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Αγίου Νικολάου.

  -5    Νοεμβρίου   2010 :Συμμετοχή στην ημερίδα με θέμα "Ψυχική Υγεία και Χρόνιες Σωματικές Διαταραχές", που οργάνωσε το οικοτροφείο "Αρετούσα",στον Αγιο Νικόλαο. Ο Διευθυντής - Ψυχίατρος, του Κέντρου Ψυχικής Υγείας  Αγίου Νικολάου ,κος Φαζάκης Εμμανουήλ,αναφέρθηκε  μέσα από την ομιλία του στα "Συμπτώματα στις Αγχώδεις και Καταθλιπτικές Διαταραχές"   

 -17 Δεκεμβρίου 2009: Ομιλία στο ΚΑΠΗ Δήμου Αγίου Νικολάου από την ψυχολόγο του ΚΨΥ Καραγιάννη Έφη και τη λογοθεραπέυτρια του ΚΨΥ Χρηστίδου Μαρία με θέμα "Παππούδες και Γιαγιάδες: Ο Πλούτος της Ελληνικής Οικογένειας".  

-3-6 Δεκεμβρίου 2009: Συμμετοχή σε εκδηλώσεις για τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας ΑμεΑ  

-20-22 Μαρτίου 2009: Συμμετοχή στην 1η Συνάντηση για την Ψυχική Υγεία: Κοινότητα και Ψυχική Υγεία που πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο, με ομιλία της ψυχολόγου του ΚΨΥ Γιόμελου Κατερίνας. (Θέμα: Δράσεις, Προβλήματα και Προοπτικές για το ΚΨΥ Αγίου Νικολάου).